Lua Lomi

Lua Lomi is een unieke en zeldzame stijl van Lomi Lomi van Maui. Gebaseerd op de eeuwenoude martial arts, zoals die vroeger werd beoefend door uitgekozen krijgers. Lua Lomi werd gebruikt om gewonde krijgers te behandelen zodat ze snel terug konden keren naar ’t strijdtoneel.

Lua Lomi is een stevige energieke lichaamsmassage bedoeld om ruimte in je lijf te creëren en stijfheid uit spieren en pezen te verdrijven. Met behulp van beweging (vuur inbrengen) in plaats van neerwaartse diepe druk, stimuleert het de doorbloedingen en het lymfesysteem op een manier die het hele lichaam naar stroming en diepe ontspanning beweegt. Deze zeldzame en unieke techniek werkt door op en opent geleidelijk de diepste weefsellagen zonder het lichaam te belasten, hierbij wordt veel aandacht  besteed aan de benen, billen/heupen en rug.

Natuurlijk is dit – zoals alles wat uit Hawaii komt – altijd verbonden met Akua (God), Pule (prayer) en het werken met energie.

Deze massage is een aanrader wanneer je op zoek bent naar een sportmassage. Lua Lomi duurt 60 of 90 minuten en kost 53 of 75 euro.

Boek nu!
4,8/5 ★★★★
Bekijk alle 113 reviews op Treatwell