Wat kun je verwachten

Wanneer je voor de eerste keer komt neem ik een anamnese/intakegesprek af en eventueel een functieonderzoek. Tijdens de massage praten we zo min mogelijk zodat je je kunt laten meevoeren door mijn handen en een diepe ontspanning kunt ervaren. 

Tijdens de massage lig je afgedekt met handdoeken op de verwarmde massagetafel. Ondergoed houd je aan. Het is raadzaam geen nieuwe kleding te dragen vanwege de olie.

Het is prettig om je zo'n 5 minuten voor de afgesproken tijd te ontvangen, de praktijk is bij mij aan huis en daar is geen wachtruimte aanwezig. 

Voor jezelf is het prettig wanneer je na de massage wat rustig aan kunt doen. Na de behandeling kun je je moe gaan voelen, slaperig of soms lichte hoofdpijn krijgen. Het is dan ook belangrijk om voldoende water te drinken zodat afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd zullen worden. De gebruikte Ayurvedische olie neemt nog afvalstoffen op via de huid, wacht daarom een half uurtje voor je je afdoucht met warm water.

4,8/5 ★★★★
Bekijk alle 113 reviews op Treatwell
Coronavirus
We staan nog midden in de Corona-crisis en niemand weet wanneer, of en hoe we ooit weer kunnen terugkeren naar een 'normale' …
lees verder