Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage (Hawaiian Temple Bodywork) gegeven in de koesterende alohaspirit van Hawaii helpt je jezelf te omarmen met alles wat je bent. Het is een weldadige vorm van massage vol compassie, warmte en gratie. Uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen word er gemasseerd met warme olie en lange, ritmische vloeiende strijkingen over het hele lichaam.

Door de unieke combinatie van aandachtige aanraking, flow, pule (gebed), intentie en zachte en diepe bewegingen in combinatie met de adem, komt de actieve geest tot rust. Hierdoor ontstaat er ruimte voor het loslaten van overtuigingen en herinneringen die je niet meer van dienst zijn.

In de behandeling van 100 minuten bespreken we vooraf wat je op dit moment in je leven aan het hart gaat: iets wat je los wilt laten, juist wilt manifesteren in je leven of waar je graag beweging in wilt brengen. Dit verwoord je zelf in een positieve intentie, jouw intentie wordt bekrachtigd met een Pule (gebed) en de intentie wordt meegenomen in de massage.

Deze massage duurt 80 minuten en kost 75 euro, met intentie gesprek duurt de massage 100 minuten en kost 95 euro.

Boek nu!
4,8/5 ★★★★
Bekijk alle 113 reviews op Treatwell