Locaties

Vanaf 1 juni 2017 is mijn praktijk geopend in Milsbeek! In een mooie, rustige kamer bij mij thuis krijg jij alle aandacht. Er is parkeerruimte voor de deur en er zijn enkele parkeervakken in de zijstraat. Het adres is Kanonskamp 3, 6596AR te Milsbeek. Je bent op alle dagen van harte welkom, ook masseer ik in de avonduren en op zaterdag.

Op woensdag, donderdag en vrijdag ben ik regelmatig werkzaam bij het Health & Wellness Centrum, gevestigd aan de Steenstraat 26 te Boxmeer. Ook hier ontvang ik je in een sfeervolle en comfortabele ruimte zodat jij kunt genieten! In het Health & Wellness Centrum is het mogelijk om je massage(s) voordelig te combineren met een lichaamspakking of de Infrarood Sauna (prive gebruik voor 1, 2 of 3 personen).

Bij het Health & Wellness Centrum werken meerdere proffesionals: je kunt er terecht voor allerlei behandelingen om je gezond, mooi en vitaal te voelen. Uniek zijn we hier met onze ARRANGEMENTEN, kijk hiervoor op http://www.health-wellness-centrum.nl/arrangementen