Over MISMI

Ik ben Mirjam Smit, een gelukkige vrouw midden in het leven. Een mooi, druk leven en trots kijk ik terug op alles wat ik doe en gedaan heb. Jaren geleden werkte ik te hard en waren er veel tegenslagen. De hectiek van alle dag ging zijn tol eisen en ik werd geconfronteerd met klachten. Er volgde een periode van dokters, onderzoeken en pijnstillers met weinig resultaat. Intuitief wist ik toen dat het tijd was om zelf dingen te veranderen. Ik raakte geinspireerd door de Ayurvedische kijk op gezondheid en volgde de opleiding tot massagetherapeut. Mijn hele routine veranderde: ik ging bijvoorbeeld anders eten, veel wandelen en deed aan yoga. Langzaam voelde ik me beter, mijn lijf werd sterker en de pijn verdween.

Het geven van Ayurvedische massages is mijn passie geworden. Een Ayurvedische massage is als een oase van rust in het hectische leven van alle dag en de reacties hierop zijn onverminderd geweldig. Ik merk dat deze massage mensen kracht en ruimte geeft. Mijn opleiding tot ayurvedisch massagetherapeut heb ik gevolgd bij Jade Ayurvedic Healthcenter te Houten onder leiding van Chan Makhan. Daarna volgde ik ook andere opleidingen zoals de klasieke- en voetreflexmassage bij Zonnevlecht te Vlijmen en de opleiding tot sportmasseur bij het GOS te Nijmegen.
Naast een passie voor masseren heb ik iets met voeding. Wat ik hierover geleerd heb en hoe dat mijn leven heeft veranderd wil ik graag gaan uitdragen. Gezondheid en voeding staan direct met elkaar in verband. Voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid is het belangrijk om dagelijks de juiste voedingstoffen in de juiste verhoudingen en combinaties te eten. In onze moderne tijd valt dat echt niet mee, maar ook het belang hiervan wordt vaak onderschat.....Vraag jezelf eens af hoe lang jouw auto blijft rijden zonder de juiste brandstof en zonder regelmatig onderhoud.

Ik wil je vragen om jouw lichaam te zien als het vervoermiddel van je geest: geef het dus de juiste brandstof en tijdig onderhoud!

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om distribiteur te worden van de voeding van Herbalife. Herbalife biedt voor iedereen een eenvoudige oplossing om dagelijk alle benodigde voedingstoffen binnen te krijgen. Het gebruik van deze kwaliteits producten gaat altijd onder begeleiding van een coach. Dat geeft de beste resultaten en samen proberen we een blijvende gezonde levenshouding te ontwikkelen.

Voldoende ontspanning en de juiste voeding zijn twee zeer belangrijke voorwaarden voor het hebben van een gezond lichaam en een gezonde geest. Ik kan je met beiden helpen.