Reviews

 

Lees hier al mijn reviews

"Zoals gewoonlijk is de begroeting warm en hartelijk. In een ontspannen sfeer wordt de behandeling uitgevoerd met op de achtergrond prettige muziek. De handelingen worden soepel en vakkundig uitgevoerd. Het enige wat je te doen hebt is ontspannen en bewust te ondergaan, genieten."

"Mirjam is een kei in haar vak. Heb meerdere massages bij anderen gehad, deze waren ontspannend maar hadden verder niet het gewenste effect. Bij Mirjam is het ook zeker ontspannend en ze behandeld tevens de plekken waar ik last van heb door onder andere trigger point massage. Hier heb ik echt baat bij. Zeker een aanrader !"

"Mijn nek zat compleet vast en die is nu weer lekker los. Zeker de moeite waard en ga zeker weer terug"

"Van een zeer fijne ayurvedische massage genoten. Prima vakvrouw in een schone omgeving"

"Ik kom regelmatig bij Mirjam voor een massage. Ik sport veel en heb dan wel eens last van spierpijn.als ik dan een sportmassage heb gehad is de spierpijn zo verdwenen en gaat het sporten en stuk beter. De ayurvedische massage is lekker ontspannend en kom je helemaal tot rust, een echte aanrader. Mirjam heeft echt hart voor haar vak en goede kennis. Het is een echte aanrader en stelt je erg op je gemak. Ik kom er met heel veel plezier. Een echte topper.​​"

"Wederom een heerlijke massage gehad. Maar tevens mijn pijnlijk arm laten masseren, d.m.v. de triggerpoint-therapie. Had hier meteen baat bij. Een aanrader dus, om bij Mirjam een afspraak te plannen."

Mirjam is zeer kundig. Ze voelt goed aan waar de spierproblemen zitten en past de behandeling daar op aan. Ook past ze triggerpoint therapie toe. De sfeer is fijn, de behandeling zeer professioneel. Een echte aanrader!

"Heerlijke ayurvedische massage gehad van Mirjam. Een goede vakvrouw en de behandeling geeft een diepe rust en ontspanning. Een aanrader !"

"Kom al jaren als tevreden klant bij MISMI om mijn nek/ schouders soepel te houden. Nu echter mijn schouder zo overbelast dat ik mijn rechterarm niet meer kon bewegen. Dankzij de triggerpoint-massage binnen 3 behandelingen van mijn klachten af en na 1 behandeling al een pijnreductie van 70 %. Dus ik hoef eigenlijk niet te zeggen hoe tevreden ik ben over MISMI."

 

 

Boek nu